+36/30/5466849

rólunk

bemutatkozás

Vállalkozásunkat 1986-ban alapítottuk édesapámmal, aki több évtizedes tapasztalatot szerzett már a kereskedelemben. Környezetünkben a tapéta kínálatot hiányosnak éreztük, így született meg az ötlet egy tapétaboltról – nagy érdeklődésre számítva.

1993-ban egyéni vállalkozóként átvettem az üzlet vezetését. Folyamatosan bővítettük a készleten tartott tapéták választékát, valamint vezető európai gyártóktól egyre több katalógust is vásároltunk, hogy minél több vásárlói igénynek tudjunk megfelelni.

Weboldalunkat nézegetve számos tapéta, poszter, falmatrica, öntapadós tapéta mintáit tekinthetik meg. Ha bármely termékünk felkeltette érdeklődését, szívesen látjuk üzletünkben, ahol további információval és segítséggel, több évtizedes tapasztalattal állunk rendelkezésére.

Célunk, hogy mindenki megismerkedhessen olyan ötletekkel és megoldásokkal, melyekkel egy szobát "berendezhetnek", hangulatot teremthetnek a tapétával, hiszen a tapéta sokkal több, mint puszta dekoráció. Egy olyan tervezői elem, amely alkalmas a szobabelső gyökeres átalakítására és a stílusteremtésre.

Üdvözlettel,

Pohl Jánosné, Éva – tulajdonos, üzletvezető